Paza si protectie

Interventie operativa:


Departamentul de interventie are in dotare 7 autoturisme special doatate cu sistem de inregistrare video in interior si exterior si sistem de monitorizare a rutei prin GPS. In componenta Departamentului de interventie sunt 42 de agenti atestati si autorizati si special pregatiti pentru a dezamorsa orice fel de situatie deosebita care ar putea aparea in desfasurarea activitatii beneficiarilor.

Paza obiectivelor:


Asiguram paza umana a obiectivelor, bunurilor si valorilor cu personal de inalta calificare. Verificarea si instruirea agentilor se realizeaza zilnic de catre o echipa profesionista, avandu-se prioritar in vedere inlaturarea distrugerii de bunuri si a altor actiuni producatare de pagube umane sau materiale, controlul eficient al accesului, pastrarea confidentialitatii depline in legatura cu activitatea beneficiarului si preintimpinarea desfasurarii de activitati neautorizate sau ilegale in perimetrul obiectivului. Totodata, serviciul de paza permite luarea de masuri ce decurg din consemnul postului, in vederea prevenirii de incendii sau explozii, avand actiuni de alarmare si salvare. Fiind increzatori in calitatea serviciilor oferite, detinem "Asigurare de raspundere civila profesionala a societatilor ce executa prestari de servicii de paza si monitorizare in caz de efractie" in valoare de 350.000 Ron, valabila pentru toata durata executarii contractului. Acest sistem completeaza optim serviciul de monitorizare al sistemelor de alarmare si antiefractie, servicu oferit gratuit clientilor ce opteaza pentru un sistem de protejare prin paza umana. Principalii beneficiari ai acestui tip de serviciu sunt:

  • cladiri de birouri

  • hale de productie

  • complexe rezidentiale

  • complexe comerciale

  • spitale si centre medicale

  • evenimente ( concerte, festivaluri, competitii sportive etc )Planul de paza:


In aditie la serviciul clasic de paza, oferim asistenta de specilitate reprezentatilor beneficiaruluui, pentru a intocmi planul de paza, in conformitate cu prevederile Legii 333/2003 si va intreprinde masurile legale in vederea avizarii acestuia de catre organele competente ale statului.

Garda de corp:


Oferim servicii de protective personala impotriva atacurilor corporale. Serviciul se adresează oricărei persoane care se expune unor riscuri deosebite (se află în centrul atenţiei publicului, se bucură de notorietate crescută, îndeplineşte responsabilităţi / misiuni speciale ) şi are nevoie de protecţie fizică absolută.

Insotire transport valori:


Oferim acest serviciu pentru clientii ce intalnesc pe parcursul operatiunilor de transport valori diversi factori de risc. Insotirea Transportul este efectuata cu autovehicule de interventie, transport monitorizat in permanenta prin GPS, completat de sistemul de permanent de monitorizare video interior si exterior. Serviciul este oferit non-stop, insotit de personal autorizat si special instruit, avand in dotare arme si munitie letala.