Despre GIP EST

Alege GIP EST IASI

Scurt istoric

Compania noastra a luat fiinta in anul 1996, dintr-o nevoie acuta a pietii pentru servicii de securitate. Inca de la infiintare, echipamentele, instalatiile si serviciile oferite au fost proiectate si puse in opera avand in vedere respectarea tuturor prevederilor legale.

Incercand sa raspunda nevoilor clientilor tot mai numerosi, compania si-a diversificat si extins continuu gama de echipamente si servicii oferite.

Astfel, numarul de angajati a crescut continuu depasind, in anul 2015, pragul de 1000 de angajati, ceea ce a schimbat profilul firmei in acela de „companie mare”.

In acelasi timp au aparut departamente specializate pe directii noi de dezvoltare, cum ar fi: Departamentul Tehnic, Departamentul Interventie Operativa, Departamentul Comercial, Departamenul Marketing, Departamentul Proiectare-Integrare, Departamenul Echipamente si Retele Electrice

Datorita utilizarii solutiilor integrate de securite, moderne si actuale, Compania s-a extins la nivel national si a intrat in atentia consumatorilor mari de protectie si securitate, devenind frunizorii principali de astfel de servicii pentru clienti precum: Carefour Romania, Selgros Cash and Carry, RCS-RDS, E-on, Leroy-Merlin, Billa, Arabesque, Xerox.