Parteneri

Despre GIP EST

Cele mai bune solutii de securitate
existente pe piata

In istoria de peste 20 de ani a GIP EST am cautat in piata cei mai buni furnizori de produse de securitate in asa fel incat sa oferim cele mai moderne solutii si echipamentele, cu cel mai bun raport pret-calitate. Astfel, am creat impreuna cu partenerii nostri, o colaborare stransa, care sa va ofere cele mai moderne solutii de securitate, la cele mai bune preturi.

Impreuna cu partenerii nostri asiguram pregatirea continua a departamentului tehnic prin participarea la seminarii de prezentare, conferinte sau workshopuri tehnice pentru a fi mereu la zi cu cele mai rapide solutii de mentenanta si intretinere, astfel incat sistemele de securitate instalate la beneficiarii nostri sa functioneze in parametri optimi pe toata durata de viata a acestora.

Furnizorii nostri ne asigura permanent suportul pentru a gasi echipamentele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile clientilor nostri. Astfel, gasim solutii pentru oricare din nevoile clientilor nostri, la cele mai bune preturi.

De-a lungul timpului, am cautat la parteneri nostri, cele mai bune caracteristici pe care le consideram importante in securitatea afacerii tale. Toate produsele sunt testate in prealabil in vederea atingerii unui nivel ridicat al satisfactiei clientului.