Control acces

Sistemele de control acces si pontaj reprezinta un instrument esential pentru managementul resurselor umane: grafice si analize periodice, restrictia intrarii in institutii folosind turnicheti pentru persoane sau bariere automate pentru autovehicole, controlul intrarii in anumite spatii interioare a persoanelor neautorizate. Sistemele montate in diverse locatii din acelasi oras sau din orase diferite pot comunica formand o retea, gestionand o baza de date centralizata, actualizata automat, pentru a avea control asupra diverselor puncte de lucru.

Beneficii:


  • Raportare si Administrare

Interfata elaborata permite monitorizarea miscarii angajatilor in sediul companiei, tinand evidenta intrarilor si iesirilor concomitent cu controlul usilor si cailor de acces folosite. Un sistem de control acces performant trebuie completat de o retea de supraveghere video ce inregistreaza angajatii care acceseza caile de acces, inregistrari ce pot ajuta in investigarea activitatilor suspicioase sau pentru a lamuri situatiile aparute in activitatea de zi cu zi. Sistemele performante pot stoca jurnalele de acces pentru o perioada foarte mare de timp, permitand un audit corect al istoricului tranzitului personalului in sediul organizatiei. De asemenea, sistemele de control acces moderne ofera optiunea de monitorizare de la distanta prin intermediul dispozitivelor mobile.
  • Securitate

Un grad ridicat de securitate trebuie sa fie factorul principal in alegerea unui sistem de control acces. Sistemele de control acces sunt prezente intr-o varitate de forme dar cele mai performante contin memorie proprie si procesoare performante precum si credentiale de criptare a informatiei. Sistemele sunt prevazute cu alarme si modalitati de protectie impotriva tentativelor de sabotaj, alertand detinatorul. La momentul actual, alarmele de usa deschisa, diferitele nivele de acces precum si alertele la efractie, foc si monoxid de carbon au devenit esentiale in controlul accesului permitand sistemului sa deschida si sa inchida diverse cai de acces in functie de situatia aparuta.

Produse:


  • Tag-uri de proximitate NFC


  • Cititor biometric de amprenta

Este un dispozitiv care permite configurarea a diferite nivele de acces in zone restrictionate pe baza unui identificator unic fiecarei persoane si anume impresiunea digitala;
  • Cititor de proximitate

Permite deshiderea unei usi doar la aproprierea unei persoane ajutand la mentinerea unei atmosfere controlate sau la izolarea zonelor de zgomot sau lumina intensa de restul spatiului de lucru.
  • Cititor cu tastatura incorporata

Permite accesul restrictionat in anumite zone pe baza unui cod format din litere, cifre sau alte caractere, memorand si putand genera rapoarte cu diversi parametri: data, ora, codul folosit, etc.
  • Cartele de proximitate

Asigura accesul securizat in zone definite doar posesorilor de carduri magnetice configurabile si personalizabile. Este o solutie foarte potrivita pentru clientii/beneficiarii care doresc un sistem cu un raport pret/beneficii optim.
  • Centrale acces

Elementele de control acces securizat pot fi integrate impreuna cu un computer central care sa asigure colectarea/memorarea datelor si transmiterea acestora la distanta.
  • Aplicație de pontaj și control acces

dispozitivele care asigura accesul restrictionat pot fi integrate intrun sistem de control acces programabil si pot fi configurate impreuna cu aplicatii/softuri care sa asigure generarea de rapoarte si transmiterea acestora catre diversi factori de decizie din firma.